Jag gjorde en fransförlängning i Borås

Det är snart semester tack och lov, för det har varit ett stort tryck på jobbet på här i Borås. Det har varit lite väl mycket av det goda om man säger så och jag är inte van att ha en så stor press på mig. Det var dags att göra något bra för mig själv för att sätta lite guldkant på tillvaron och om detta ska jag berätta för er i det här inlägget. Jag har gått till en salong som heter Forever Nails And Beauty och där gjorde jag en fransförlängning i Borås. 

Det är viktigt att man unnar sig något som kan få en att må bättre. Trots att jag inte tjänar så bra och verkligen inte slösar med pengarna så tycker jag att jag någon gång ibland måste få göra något för mig själv som får mig på gott humör och som får mig att trivas bättre med mig själv. Jag hade länge önskat att göra en fransförlängning, och när jag letade efter någon salong dit jag skulle kunna gå för att få göra en fransförlängning i Borås så var det en annan tjej som jobbar i samma kundtjänst som jag, för en mobiloperatör, som berättade att hon gått till Forever Nails And Beauty för att göra en fransförlängning och hon var mycket nöjd och tyckte helt klart att jag skulle gå dit, vilket jag gjorde. Jag är mycket nöjd med resultatet och därför vill jag tipsa er, mina kära läsare, som dag ut och dito in kommer hit för att läsa mina inlägg, om denna salong. Jag säger bara en sak, att ska ni göra en fransförlängning i Borås så är det där ni ska göra den!