En bilverkstad på Södermalm som funnits i flera år

Hejsan och god morgon och välkomna åter till bloggen den här onsdagen. Nu ska jag rivstarta dagen genom att berätta om ett företag som heter Södermalms Bil & Gummi. Det är en bilverkstad på Södermalm, en verkstad som jag är väldigt nöjd med bland annat för att de kunde renovera växellådan på min gamla Volvo av årsmodell 1988 senast det begav sig. 

Det är ju så här att i just den här bloggen så brukar det handla om bilar. Det är många av er som har berättat för mig att ni inte känt er nöjda med era verkstäder vilket så klart är tråkigt. Men uppriktigt sagt är jag inte förvånad eftersom det här är en bransch som drar till sig en del inte helt seriösa människor även om de flesta bilverkstäderna förstås är seriösa. Det kan vara svårt att veta till vem man ska vända sig och det är därför som jag idag väljer att skriva om Södermalms Bil & Gummi. För det är en bilverkstad på Södermalm som funnits i flera år och det är klart att när denna bilverkstad på Södermalm har funnits i så många år så beror det ju på att kunderna efterfrågar deras hjälp och gärna villa komma tillbaka. Dåliga företag blir som regel inte särskilt långlivade medan de som är seriösa alltjämt består. Jag är själv en trogen och lojal kund till Södermalms Bil & Gummi och har genom åren valt att vända mig till dem när det är någonting med bilen som jag har behövt få hjälp med. Nu när växellådan har renoverats så kan jag genomföra den där bilsemestern som jag längtat till under hela våren och jag far iväg nästa vecka, en tur uppåt landet blir det den här gången.