Städfirma i Vallentuna

Dagens inlägg ska handla om att jag för ett tag sedan vände mig till en firma, närmare bestämt en städfirma i Vallentuna, när jag var överarbetad och höll på att gå in i väggen. Läkaren på vårdcentralen sjukskrev mig i ett par veckor och sa att det var viktigt att jag bara vilade och tog det lugnt, och jag som har rätt mycket spring i benen insåg att det skulle vara svårt att följa det rådet för jag håller alltid på att städa och damma med mera när jag är hemma. Det fick dock vara slut på det, i alla fall under en period, så det första jag gjorde när jag kom hem ifrån läkaren var att kontakta en städfirma i Vallentuna som heter Ce Helt Rent och redan dagen efter kom de hit och storstädade.  

Jag blev så glad över hur fint de städade och att det blev dammfritt i villans tre plan. Jag har två hundar och en katt och det gör ju såklart att den där välstädade miljön i hemmet inte varar mer än några dagar. På grund av det så har jag bestämt mig för att det här med veckostädning är någonting för mig, och det har blivit ett annat lugn för mig med mindre stress alltsedan denna städfirma i Vallentuna har börjat städa. Jag känner mig mycket nöjd och belåten med Ce Helt Rent som firma och jag vill gärna att ni som känner att ni hade velat anlita en städfirma i så fall vänder er till dem. I alla fall alla ni som följer mig på bloggen och som även ni bor i Vallentuna med omnejd. 

Nu är jag tillbaka på arbetet igen och jag måste se upp så jag inte tar på mig för mycket arbetsuppgifter, men hur det går med den saken får jag återkomma om till er längre fram.