Behöver du få hjälp med måleri eller bygg här i Strängnäs?

Hejsan alla mina kära läsare! För ett tag sedan gjorde jag ett riktigt fynd! Jag hittade huset med en drömträdgård men huset behövde verkligen renoveras. Trädgården var tipp-topp men huset däremot behövde omgående tas omhand. Det finns ett företag som heter Asklöf Bygg & Måleri och är det någonting inom måleri eller bygg i Strängnäs som man behöver hjälp med så är det här företaget otroligt kunniga och kompetenta inom detta.  

Det är ett gediget byggt hus, sådana kvalitetshus tror jag inte att det byggs nu för tiden som när detta huset byggdes 1927. Det var inte upprustat och renoverat på en herrans massa år och det är klart att jag ville få det upprustat och sätta min stil på huset, men jag är så dålig på att renovera och greja med sådana här saker själv så det var därför jag vände mig till det här företaget inom bygg i Strängnäs, efter att min brorsa med fru rekommenderat mig att vända mig till Asklöf Bygg & Måleri, och det var en riktigt bra rekommendation. Köket har moderniserats med nya golv och skåpsluckor och så slogs en vägg ut för att öppna upp till vardagsrummet. Även vardagsrummet har renoverats och näst på tur är sovrummen på tredje våning. Det har blivit ett riktigt bra resultat och jag vill verkligen slå ett slag för det här företaget så att ni som behöver hjälp med måleri eller bygg i Strängnäs med omnejd ska veta om att ni kan få kvalitativ och prisvärd hjälp av Asklöf Bygg & Måleri. Om du är intresserad av deras tjänster eller om du bara skulle vilja få veta lite mer om dem så kan du gå in på deras hemsida och läsa vidare där.