Andersson & Olsson Plåtslageri AB

Välkomna, den här gången hade jag tänkt att jag skulle berätta för er att när jag behövde hjälp med skorstensplåten som behövde bytas ut så vände jag mig till ett företag som heter Andersson & Olsson Plåtslageri AB. Det är först gången jag skriver ett inlägg om det här med att det går att få hjälp inom plåt i Arvika med omnejd och det går egentligen inget konstigt att jag aldrig skrivit ett sådant inlägg tidigare, det har helt enkelt inte varit aktuellt. Men så är det med så mycket här i livet, att det är först när man råkar ut för någonting som man kommer på att man kan dela med sig av just det. Det hela började med att jag hade en takläggare här hemma som skulle byta alla tegelpannor och när han var uppe på taket upptäckte han att skorstensplåten var i bedrövligt skick. Nu var det ju inte inom takläggarens kompetensområde att åtgärda skorstensplåten, men han sa till mig att det var jätteviktigt att det blev åtgärdat och han gav mig namnet på företaget Andersson & Olsson Plåtslageri AB och sa till mig att det är ett företag som verkligen skulle kunna hjälpa mig, på grund av att det är ett företag som arbetar med sådant som har med plåt i Arvika med omnejd att göra. Jag är tacksam över att det här problemet med skorstenen uppmärksammades och att jag fick så bra hjälp som jag fick i ett senare skede när plåtslagaren kom hit och såg till att det blev ny skorstensplåt. Därför ville jag berätta om det här företaget till er alla som kommer hit till min blogg, så att dem av er som behöver någon slags hjälp med plåt i Arvika vet att ni kan vända er till dessa plåtslagare.